Smak Gościnności 2025

Dyrekcja Zespołu Szkół – Małopolska Szkoła Gościnności im. Tytusa Chałubińskiego w Myślenicach

oraz Komitet Organizacyjny mają zaszczyt zaprosić uczniów wraz z opiekunami

do udziału w

VI MIĘDZYNARODOWYM KONKURSIE KULINARNYM

„SMAK GOŚCINNOŚCI 2025  MAŁOPOLSKIE PRODUKTY TRADYCYJNE I REGIONALNE”

TEGOROCZNYM MOTYWEM PRZEWODNIM JEST MIÓD SPADZIOWY Z BESKIDU WYSPOWEGO

Konkurs jest przeznaczony dla uczniów klas szkół branżowych i technikum o profilu gastronomicznym, uczących się w zawodach:

  • szkoła branżowa 1 stopnia – kucharz,
  • technikum – technik żywienia i usług gastronomicznych

 

TERMINY I MIEJSCE KONKURSU:

I etap – eliminacje szkolne

II etap – potwierdzenie uczestnictwa w konkursie oraz nadsyłanie propozycji potraw i składu zespołów konkursowych do 21 lutego 2025 r.

III etap – ogłoszenie listy zakwalifikowanych zespołów 04 marca 2025r.

IV etap – finał w Zespole Szkół – Małopolska Szkoła Gościnności im. Tytusa Chałubińskiego w Myślenicach,

Zdrojowa 18, 32-400 Myślenice 11 marca 2025 r.

Zgłoszenia należy przesłać drogą elektroniczną, na adres mailowy Organizatora: sekretariat@zsp.edu.pl


ZAŁĄCZNIKI

Zaproszenie

Regulamin Konkursu „Smak Gościnności” 2025

Propozycja kulinarna

Karta zgłoszenia

 

 

 

 

Mapka województwa

Zespół Szkół
 Małopolska Szkoła Gościnności  
 im. Tytusa Chałubińskiego

32-400 Myślenice
ul. Zdrojowa 18  
tel: [12] 272 04 24
fax: [12] 272 12 46

Znajdź nas na:

Powrót na górę
Facebook