Praktyki zawodowe

W celu zapewnienia prawidłowej realizacji programu praktyk zawodowych i ich najwyższej jakości Szkoła nawiązała współpracę z obiektami i firmami o uznanej renomie, świadczącymi usługi na wysokim poziomie, takimi jak:

  

 


 

PROGRAM PRAKTYKI ZAWODOWEJ dla uczniów Technikum Turystyczno- Gastronomicznego w ZSP MSG w Myślenicach


REGULAMIN PRAKTYK

 

Turystyka:

Kwalifikacja TG.13 - Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych

Kwalifikacja TG.14 - Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych

Hotelarstwo: 


Kwalifikacja TG.11. - Planowanie i realizacja usług w recepcji

Kwalifikacja TG.12. - Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie

Gastronomia:

Kwalifikacja TG.06  - Sporządzanie potraw i napojów

Kwalifikacja TG.15 - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Pozostałe dokumenty:

SKIEROWANIE NA PRAKTYKĘ

KRYTERIA OCENIANIA PRAKTYKI ZAWODOWEJ

 

Edycja AK
24.05.2019

zsp.edu.pl