Praktyki zawodowe

W celu zapewnienia prawidłowej realizacji programu praktyk zawodowych i ich najwyższej jakości Szkoła nawiązała współpracę z obiektami i firmami o uznanej renomie, świadczącymi usługi na wysokim poziomie, takimi jak:

  

 


 

PROGRAM PRAKTYKI ZAWODOWEJ dla uczniów Technikum Turystyczno- Gastronomicznego w ZSP MSG w Myślenicach


REGULAMIN PRAKTYK

Turystyka:

Kwalifikacja TG.15 - Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 

Kwalifikacja TG.14 - Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych

Hotelarstwo: 


Kwalifikacja TG.13. - Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie

Kwalifikacja TG.12. - Realizacja usług w recepcji

Gastronomia:

Kwalifikacja TG.07  - Sporządzanie potraw i napojów

Kwalifikacja TG.16 - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Pozostałe dokumenty:

SKIEROWANIE NA PRAKTYKĘ

KRYTERIA OCENIANIA PRAKTYKI ZAWODOWEJ

zsp.edu.pl