Harmonogram egzaminów zawodowych

 

Komunikat Dyrektora Centralnej Komisji Egzaminacyjnej

w sprawie harmonogramu przeprowadzania egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe oraz egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie w 2020 roku.

 

 

TERMINY EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
w sesji styczeń – luty 2020r.

 

 

Część praktyczna    9  stycznia  2020 r. godzina  9  – czas 150 min

 

Sala

Kwalifikacja

Klasa

113

TG.12 Planowanie i realizacja usług w recepcji 

3H, 3K/grupa hotelarska

113

TG.14. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych                                     

3T

 

 

Część praktyczna    9  stycznia  2020 r. godzina  13  – czas 150 min

 

Sala

Kwalifikacja

Klasa

113

T.14. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych

 

4T

113

T.12. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie

 

4H, 4K/grupa hotelarska

108

T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

 

4G, 4K/grupa gastronomiczna

109

T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

 

4G, 4K/grupa gastronomiczna

 

 

Część praktyczna  – 10-12 lutego 2020 roku – czas 120 min

 

Kwalifikacja w zawodzie: TG.07.  Sporządzanie potraw i napojów

 

Technik żywienia i usług gastronomicznych dla klas:  3G i 3K/grupa gastronomiczna

 

godzina 9  – 12- 16
zgodnie z harmonogramem wewnętrznym, który zostanie zamieszczony w późniejszym terminie.

 

Część pisemna – 10 stycznia  2020 r. godzina 10  – czas 60 min

 

Sala

Kwalifikacja

Klasa

113

TG.12 Planowanie i realizacja usług w recepcji 

3H, 3K/grupa hotelarska

113

TG.14. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych                                     

3T

108

TG.07.  Sporządzanie potraw i napojów

3G, 3K/grupa gastronomiczna

109

TG.07.  Sporządzanie potraw i napojów

3G, 3K/grupa gastronomiczna

 

 

Część pisemna – 10 stycznia  2020 r. godzina 12  – czas 60 min

 

Sala

Kwalifikacja

Klasa

113

T.14. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych

 

4T

113

T.12. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie

 

4H, 4K/grupa hotelarska

108

T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

 

4G, 4K/grupa gastronomiczna

109

T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

 

4G, 4K/grupa gastronomiczna

 

Oprac. Monika Matulska

Dodała: AA
27/12/2019

 

 
zsp.edu.pl